27
Mart
2024
Akademisyen-Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Üniversitemiz akademisyenleri tarafından, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları kapsamında 18 Mart- 22 Mart 2024 tarihleri arasında 5 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:



19 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Nursezen KAVASOĞLU “Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler” konulu sunumuyla Batman Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



19 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Batman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Serap Gülçin ÇETİN “Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.



20 Mart 2023 tarihinde Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Özlem BEZEK GÜRE “Üniversite Hayatına Dair Merak Edilenler” konulu bir eğitim verdi.



21 Mart 2024 tarihinde ise “Reklamlar Nasıl Çözümlenir?” konulu sunumuyla Öğr. Gör. Fatma DENİZ, Gültepe Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.


Haftanın son buluşmasında 22 Mart 2024 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Sercan KAYA “A'dan Z'ye Karaciğer Sağlığı” konulu sunumu ile Mevlana Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Akademisyenlerimizin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.