02
Nisan
2024
Vali Canalp Ve Rektör Demir, Öğrencilerle İftarda Buluştu

Üniversitemiz öğrencilerinin faaliyetlerini destekleyen Batman Valisi Ekrem Canalp ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir,  1 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen iftar programında öğrencilerle bir araya geldi.
 Merkez Kampüs Yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına, Vali Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Rektör Demir’in eşi Zeynep Demir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve Prof. Dr. Rohat Cebe, Genel Sekreter Ali Yılmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.



Ramazan ayı dolayısıyla öğrencilerle birlikte iftar yemeğinde bir araya gelerek onların taleplerini dinleme fırsatı bulmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Demir, Ramazan ayının tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diledi. Öğrencilere sağladığı ücretsiz yemek imkânı için Vali Canalp’e teşekkür eden Rektör Demir, Vali Canalp’in üniversitemiz tarafından düzenlenen birçok etkinliğe destek sunduğunu ve üniversitemizin talepleriyle yakından ilgilendiğini vurguladı. Ücretsiz yemek imkânının sağladığı faydaları çok önemli bulduklarını kaydeden Rektör Demir, yerleşkelerimizi öğrencilere daha cazip hale getirmek için yeni sosyal alanlar oluşturacaklarını belirtti.



Yemek sonrası yapılanmüzik dinletisi ve iftar sohbeti sonrasında etkinlik sona erdi.