Ku

Misyon & Vizyon ve Temel Değerlerimiz

Misyonumuz

Misyonumuz Üniversitemizin eğitim-öğretim kalitesini artırmak, araştırma ve geliştirme çalışmalarını desteklemek ve yaymak, ulusal ve uluslararası alanda kendini tanıtmak için modern kütüphaneciliğin gerektirdiği tüm hizmetleri verebilecek bir kütüphaneye kavuşmaktır. Ulusal ve uluslararası bilgi iletişim ağları ile bağlantılı bilgisayar sisteminin Üniversitemiz düzeyinde yaygınlaştırılarak, araştırmacılarımızın ve öğrencilerimizin kaynak teminine kolaylıklar sağlamaktır.

Vizyonumuz

Üniversitemizin eğitim ve araştırma programlarının gereksinimleri doğrultusunda, bilgiyi hizmet verdiği kitleye, çağın gereklerini gelişen teknolojileri kullanarak ulusal ve uluslararası bilgi merkezleri arasında elektronik bilgi transferlerini gerçekleştirerek, toplam kalite ilkeleri çerçevesinde, gelişmelerin gerisinde kalmayan modern bir bilgi merkezi olmayı amaç edinmiştir. Vizyonumuz çağdaş bilgi hizmetlerini en üst düzeyde sağlayan evrensel çapta bir kütüphane olmaktır.

Temel Değerlerimiz

İnsana ve düşünce özgürlüğüne saygılı,

Üstün hizmet anlayışını benimseyen,

Yaratıcılığa önem veren,

İşbirliğin ve yardımlaşmadan yana olan,

Kullanıcılarının ve personelinin huzurunu göz önünde bulunduran,

Hoşgörülü ve grup çalışmasına önem veren,

Kullanıcı memnuniyetini esas alan (Akademik ve idari personel, öğrenciler ve diğer kullanıcılar) bir yönetim anlayışıyla hareket etmektir.